Veri(vihollinen)

Runoilija tulppaani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 6.12.2015 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.10.1991

elämä on elettäväksi
 

Hän levittää minun vertani
kuin se olisi hänen omaansa

Hän toistaa sanojani
joita en ole koskaan sanonut

Hän yrittää hukuttaa minut
tunteiden valtamereen

Jos minun vereni ei olisi hänen vertaan,
en antaisi käydä niin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot