eilinen

Runoilija tulppaani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 6.12.2015 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.10.1991

elämä on elettäväksi
 

Kosketuksesi
kuin eilinen

Muistettu
mutta liiaksi unohdettu

Minne se jää
sitä en tiedä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkäpä seuraava on painavampi,
jää iholle ja muistiin. Suruisa runo.
HalausOnnittelu sankarille tänään ;)
-muistaminen, se on vain rakkauden varjoa, niin on joku fiksu sanonut?
 

Käyttäjän kaikki runot