aatos

Runoilija Panthera

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2017 21:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ajattelen - siis olen
Olen - ajattelenko?

Antaa olla, ette te kuitenkaan usko.





Käy muuten ihan vaikka huviksesi katsomassa tuo linkkini...
sinne siirtyvät omasta mielestäni kelvolliset runot...
 

on honka vahva
joukossa toisten
vaan heikoksi haipuu
muiden mentyä

on petäjä vahva yksin
vaikk' kasvaisi ajasta aikaan
yksin keskellä laakson

miks' ei oo niin ihminen
miks' yksin niin onneton

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhettelen kaunis aatos<3...elämän kehrät

 

Käyttäjän kaikki runot