polkuja

Runoilija Panthera

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2017 21:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ajattelen - siis olen
Olen - ajattelenko?

Antaa olla, ette te kuitenkaan usko.





Käy muuten ihan vaikka huviksesi katsomassa tuo linkkini...
sinne siirtyvät omasta mielestäni kelvolliset runot...
 

kaikki polut eivät ole valittavissa
jotkut vain täytyy kulkea
kenkien arvon tietääkseen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot