isäni poika

Runoilija liimapää

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan itsestäni, tunteistani - muusta kun en osaa. Aikuisuuden sekamelskaa, rakkautta, surua. Hitunen radikalismia, mustavalkoisuutta, idealismia. Elämään opettelua, tasapainon etsimistä, ääripäitä.
 

Olen murhan tehnyt isäni poika.
Rakastan dekadenssia
päihtymistä ja säröjä
kilometrejä jotka kertovat
eletyistä vuosista, vaikeuksista.

Olen murhan tehnyt isäni poika.
Juon mitä eteeni kannetaan
ja enemmän jos annetaan
poltan enkä koskaan lopeta.

Olen murhan tehnyt isäni poika.
En välitä mielipiteistä
normit on tehty rikottaviksi
toisinaan tuudittaudun niiden turvaan.

Olen isäni poika.
Käyn yksin elokuvissa
tunnen ahdistusta ihimisten parissa
erakko luonteeltani.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot