osavuosikatsaus

Runoilija liimapää

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan itsestäni, tunteistani - muusta kun en osaa. Aikuisuuden sekamelskaa, rakkautta, surua. Hitunen radikalismia, mustavalkoisuutta, idealismia. Elämään opettelua, tasapainon etsimistä, ääripäitä.
 

kirjoitin
raivosta
punaisesta ja mustasta
arjettomuudesta - juhlasta.

rakastuin, kasvoin,
aikuistuin
otin vastuun
sinusta ja minusta.

hukuin
ideologioiden ääreen
eksistentiaaliseen pohdintaan
kauniiksipuettuun egoismiin.

palasin takaisin vanhaan
kuin kuiville päässyt narkomaani
peläten totuutta - kaivaten helpotusta.

nyt on aika nousta taas pinnalle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot