Jouluruno

Runoilija liimapää

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan itsestäni, tunteistani - muusta kun en osaa. Aikuisuuden sekamelskaa, rakkautta, surua. Hitunen radikalismia, mustavalkoisuutta, idealismia. Elämään opettelua, tasapainon etsimistä, ääripäitä.
 

etsin ennen rauhaa maailmasta,
baareista, kapakoista,
kirkoista, kirjoista.

luin filosofiaa,
tutustuin raamattuun,
uskoin solidaarisuuteen
ja marxilaisiin hyveisiin.

sisäänpäin kääntyessäni
koin ahdistuksen vain
kasvaneen,
koska niin monet haluavat
kertoa minulle,
miten eletään
hyvä elämä.
ja minä
uskoin

kaiken.

nyt on aika vaihtaa suuntaa
kuunnella, mitä sydämellä
on kerrottavaa

ilman taustateorioita.

Selite: 
Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos! Hieno, pohdiskeleva runosi!

Kiitos! Hieno, pohdiskeleva runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot