Riidan jälkeen

Runoilija liimapää

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan itsestäni, tunteistani - muusta kun en osaa. Aikuisuuden sekamelskaa, rakkautta, surua. Hitunen radikalismia, mustavalkoisuutta, idealismia. Elämään opettelua, tasapainon etsimistä, ääripäitä.
 

Kauan on siitä aikaa
kun viimeksi olin
surullinen;
kun tunsin melankolian
vapauttavan ja rauhoittavan
voiman sisälläni.

Viime aikoina viha on
ollut kumppanini
jota en ole luokseni
kutsunut.

Nyt olen surullinen
ja ylpeä siitä
että osaan edelleen
tuntea

että olen ihminen.

Selite: 
Omistettu meille. Minulta.
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa tulkintaa.

 

Käyttäjän kaikki runot