surun orja.

Runoilija erillai-nen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kipua,
väsymystä,
ja kyyneleitä,
niitä on minun maailmani täynnä,
olen vain surun orja,
tuskainen ihmisraunio,

kyyneleet vierivät pitkin kalpeita kasvojani,
ajatukseni pyörivät vain synkkyydessä,
valoa en näe missään,
apua en osaa etsiä,
pakenen vain omaan suruuni,

välttelen katseita,
välttelen puhumista,
muille vain hymyilen,
eikä kukaan huomaa sisäistä tuskaa,

odottele hetkeä,
hetkeä jolloin tuntisin lämpöä,
lämpöä ja valoa,
niitä minä kaipaan..

käyn nukkumaan,
toiveenani herätä aamuun valkeaan..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot