Varjoissaeläjä.

Runoilija erillai-nen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pelkkää pimeää,
en mitään eteeni nää,
varjoissa elän,
en aurinkoa koskettaa saa,
se silmiä kirveltää,
en kevättä tai kesää nää,
vaan pelkkä pimeä syyssää,
varjot minut uneen tuudittaa,
tähdet mua öisellä taivaalla lohduttaa..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot