Huomisen pelko.

Runoilija erillai-nen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syntynyt olen tänne pimeään,
synkkien tähtien alle kylmään,
ei kukaan näe kun itken,
ei kukaan huomaa kun pakenen,
joka ilta kun menen nukkumaan,
toivon jääväni uneeni hukkumaan,
en jaksaisi mitenkään voimia kerätä,
onko pakko uuteen aamuun milloinkaan enää herätä?
kivusta uupuneena käyn vuoteelleni lepäämään,
enää tuskin kirkkaaseen aamuun koskaan heräämään..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot