Katoavaa.

Runoilija erillai-nen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kylmä syystuuli puhaltaa mereltä päin,
tuo surun tullessaan,
pimeys on laskeutunut,
taivas on musta,
istun kivellä yksin,
katselen veden rauhatonta pintaa,
vierii kyynel poskea pitkin,
tuuli sen kuivattaa,

nousen ja katson synkkää taivasta,
kävelen veteen,
tunnen sen kylmyyden,
kädet täristen kaulasta otan pois riipuksen,
sen veteen hukutan,
muistomme sen mukana katoaa,

lähden pois,
katoan metsän synkkyyteen,
josta en enää palaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot