Ahdistaa

Runoilija Lällykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen on taidetta. Usko, toivo ja rakasta niin jaksat huomiseen ja sen yli. <3
 

Imuri käy
Pullat ja piparit tuoksuvat
Mattoja tampataan
niin, että koko naapurusto
raikuu

Istun huoneessani yksin
Sänky petaamatta
ja radio suljettuna
niin kuin ei olisi
mitään

Joululauluja
jopa kaupoissa
Tonttuja
jopa apteekeissa
enkä minnekään
voi mennä

Mua ahdistaa
tää ainainen
jokavuotinen
jouluhössötys

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot