Jäätelöä, kiitos!

Runoilija Lällykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen on taidetta. Usko, toivo ja rakasta niin jaksat huomiseen ja sen yli. <3
 

Jäätelössä pitää olla särmää
Tavallinen vanilja ei kelpaa

Täytyy olla suklaarouhetta
tai piparmintun makua
Pidän kuningatartuuteista
ja nougatrouhejäätelöstä

Hikisellä ilmalla
saatan nuolaista mehujäätä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot