Lapsuuden joulut

Runoilija Lällykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen on taidetta. Usko, toivo ja rakasta niin jaksat huomiseen ja sen yli. <3
 

Minä muistan
lapsuuden joulut
Muistan kaikki ajatukset

Muistan kuinka
haimme kuusen
ja koristelimme sen

Minä muistan
lapsuuden joulut
Muistan kaikki sävelet sen

Kuinka kuljimme kerran kirkkoon
Tuohon pieneen, hämyiseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Luin monesti,
ja
joka kerta varmistui tunne; tämähän on laulu!
Puhdas, kaunis ja seesteinen.

 

Käyttäjän kaikki runot