Nimetön

Runoilija runohiiri

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ajatus ilman mieltä on pelkkää tyhjää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta....Osasit pukea sen oikein sanoiksi.:3

Ensin meinasi lyödä tyhjää, mutta kohta tuli mieleeni ajatuksia tästä.
Ehkä mielettömät ajatukset ovat tyhjiä ?

 

Käyttäjän kaikki runot