kaipuu

Runoilija runohiiri

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mitä helvettiä!
mä kuulin et oot lähteny, meidät kaikki jättäny.
miksi?
sulla oli kaikki niin hyvin, silti.. jätit meidät.. tosta vaan.

ajatukset virtaa vain sinussa.. ihmisessä jota oikeasti rakastimme.. pilasit elämäsi, pilasit itsesi.

miksi olit tuommoinen? Etkö voinut vain olla oma itsesi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuli kylmiä väreitä ja muistoja...
Tuot hyvin esiin tunteita erinlaisia.Tykkään!

 

Käyttäjän kaikki runot