Tumma sydän

Runoilija runohiiri

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Menetin hyvän ystäväni joka tuntui omaltani, kuuntelin sydäntäni ja mietin parhaimpaani.

Ikkunasta katsoessani tunsin heikkouteni - jotain oli tehtävä ennen kuin oli liian myöhäistä.

Juttelimme puhelimessa, tavalla joka ei ollut omani, mietimme yhdessä mikä oli mahdollisuutemme.

Yritin auttaa ystävääni, tavalla parhaimmallani, kuulin huudon joka kosketti sydäntäni.

Huudon jälkeen, ulos katsoessani, mietin mikä oli tehtäväni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot