Riittävästi syytä?

Runoilija SaarenVarjo

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on narttu joka välillä satuttaa niin perkeleesti. No kuhan nyt pääsääntösesti hellii.
 

Sinua ahdistaa,
Apuni vain pahensi tilannetta,
Rahat on loppu,
Päässä pyörii toinen nainen....

.., joko saa tuntua pahalta?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

On aika paha juttu! Koskettava runo.

Saa tuntua pahalta. Ja noissa tilanteissa tuntuukin.

Kyllä, saa tuntua pahalta ja kuvaamassasi tilanteessa varmuudella tuntuu myös.
Ahdistavat elämäntilanteet(kin) voivat saada aikaan sen että päässä alkaa pyöriä helpommat vaihtoehdot. Runossasi kuvaat hyvin elämän arvoituksellisuutta ja ahdistuksia.

 

Käyttäjän kaikki runot