Tuskallinen epävarmuus.

Runoilija SaarenVarjo

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on narttu joka välillä satuttaa niin perkeleesti. No kuhan nyt pääsääntösesti hellii.
 

Entä jos tapasinkin elämäni naisen kun olen jo naimisissa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi,voi sehän nyt olisi...

Elämä on valintoja, joka päivä..
Kiehtovan kinkkinen kysymys.

Voi.
Toisaalta; ei mitään voivottelua!!
Joskus käy näin, ja sillä sipuli.
Kerran täällä eletään!

Niin -rakkaus. Se pirulainen onnistuu yllättämään joka kerta; sitä ei käy pakoileminen..

Auts, onpa runon puhujalla kiperä paikka.

Niinkin voi käydä.
Tuskallista tosiaan.

 

Käyttäjän kaikki runot