Ihana tukaluus.

Runoilija SaarenVarjo

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on narttu joka välillä satuttaa niin perkeleesti. No kuhan nyt pääsääntösesti hellii.
 

Olet samanlainen kuin minä. Ei sen kuuluisi kiihoottaa. Rakastunkin vain toisenlaisiin. Silti nyt olen jäykkänä kun mietin sinua, sitä ja sinunlaisia. Oloni on tukala, mutta hyvällä tavalla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot