Elämä kaunis kuolema

Runoilija Mielenpurkaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009
Viimeksi paikalla: 23.1.2017 22:17

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Se on vaan nätisti sanottu..
 

Mun tekis mieli vaan itkee
Tää elämä niin paska ettei jaksa
Mun jakautunut mieli ilkee
ILKEE
Ikuinen psykoosi sielusani
Piri mieli,mielessäni
Loputon taival,tavoitteen taivas
Jos se jossain ois niin siel jos jossain oisin

Mitä muuta sä koit muuta kuin paskat kortit
Paskat kortit,paskat kortit
Lähtökohtasesti

Voisin lopettaa taivaltamisen tän
siirtyy iänkaikkiseen elämään
mitä paskaa! Sitä ei oo!

Vain sitä aamusta toiseen
hei mä koin sen
Helvetti,kutsu kaunis
Niin vitun kaunis

Tajuntaa,kaupaan sua aa,kun oot miels,aah
AA-tapa,rakkaus siihen ja edelleeen aaah
Onks elämä jotain paskaa taidetta

Elämä kaunis kuolema
Huomenta

Selite: 
Tositarinoita elämästä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot