Likainen mieli

Runoilija Mielenpurkaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009
Viimeksi paikalla: 23.1.2017 22:17

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Se on vaan nätisti sanottu..
 

Hän
Hän luuli jo kuolleen
Kuolleen kokonaan
Pois tästä maailmasta

...Maailmasta

Hän rakasti sitä tunnetta
Äärimilleen vietyä oman tahdon rusentumista
Tahtoa elämästä
Elämästä sekä kuolemasta

Mieltään raiskamatonta
Hän häpäisi surutta
Nautti tunteesta jota hävetä sai

Tuntee itsensä kuolleeksi
Häväistyksi
Nöyräksi koiraksi
Alistuvan tahdon

Nöyrtyvän mielen uhri
Hänen rakkautensa se vain on

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot