Nimetön

Runoilija Mielenpurkaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009
Viimeksi paikalla: 23.1.2017 22:17

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Se on vaan nätisti sanottu..
 

Kasvoni vasten sinua
Mä nään
Kasvosi kauniit sun
Annan ajan viedä vain
Ja katsoa syvälle silmiisi
Susta tiukemmin rutistan vain

Verraten hetkeen ikuiseen
Annan ajan pysähtyä
Irroitan kellosta pariston
Jotta aika siihen jäisi
Ikuisiksi ajoiksi

Aurinko jo meren takaa nousee
Kauniisti kimmeltäen
Tätä hetkeä en vertaa mihinkään
Koska en halua luoukata sinua
Hei, ei ole mitään muuta näin kaunista

Timantit, kulta..kauneimmat kukat
Mikään ei kohtaa kauneuttasi
Ei mikään muu, koskaan,
Täytä sisintäni niin
Sinä vain, rakkaimpain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo!

(: kaunista on toisen ihastelu ja hetken taika.

Hiukan liikaa toistuvia sanoja omaan makuuni, ja esim 2. säkeistön olisi voinut jättää 'irroitan kellosta pariston' -säkeeseen, sillä se jo itsessään kertoo halusta pysäyttää ajan eteneminen.

Mutta ihastuneen rakastunutta tekstiä, saa hymyilemään ja tuntemaan itsensä täydeksi. :)

 

Käyttäjän kaikki runot