Nimetön

Runoilija Mielenpurkaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009
Viimeksi paikalla: 23.1.2017 22:17

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Se on vaan nätisti sanottu..
 

Sosiaaliapaus, kelan alistama sossuun alistuva
Perheenisä hakkaa ja alkoon kahlittuna
Kusitko toimesi muiden syiden eri tekijöistä?
Vai tuutkoo muuten vain..Lähiöistä?

Eilinen vain vaivaa
Ja onko huomen enää tulevaa
Sen Xanorilla skippaan
Ja tuopilla alas kaadan

Annatko viikon vierähtää?
Muistamatta päivääkään?
Tai vain hetkittäin?
Pisteitä satunnaisittain

Eilinen vain vaivaa
Ja onko huomen enää tulevaa
Sen Xanorilla skippaan
Ja tuopilla alas kaadan

Pennutkin tuolla osotttaa:
"""toi on se jannu joka douppaa,""
"hei nisti, heitä ees yhet satsit jotain..Hubaa"""

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

epäonnistunut elämä eli hyvä

Ei nää omasta elämästä kerro lopulta monikaan. Muuten vaan jotain epämuodostuneen luovuuden ulospurkautumia, tuskin niihin kukaan pääsee sisälle, ehkä itekkään enää kaikkiin :/

 

Käyttäjän kaikki runot