Ihmettely

Runoilija Carminella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi koet rakkauteni painostavana ilmana,

läheisyyteni ahdistavana.

Silti kanssani olla haluat ja rakastat mua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Eivät tunteet aina ilonaaltoina loiski.

Se on hyvä kysymys.

Tämä on kuitenkin todella hyvä koko yksinkertaisuudessaan. :)

Vaikeita kysymyksiä esität.

 

Käyttäjän kaikki runot