Jälkiviisaus

Runoilija Carminella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Piirsin selkääsi nukkuessasi
sydämenmuotoisen kuvion

Siihen keskelle meidän nimikirjaimet
vieretysten

HV

Tarkoitukseni ei kuitenkaan ollut loukata

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

HV :D hauska runo

aivan mahtavaa kekseliäisyyttä

Tämä sai hymyilemään. Kiva runo!

Sormin kosketeltava runo, joka hymyttää. :)

Hahaha, aivan loistava runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot