Todellakin!

Runoilija ttthomas

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.11.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vähemmän tekoja, enemmän puhetta.
 

Ei todellakaan ollut valssia,
mutta minä vein.

Ei todellakaan ollut lauantai-ilta,
ei peiton alla, ei pimeässä, ei saunan jälkeen.
Ei todellakaan.

"Älä lopeta!" se huusi.
En todellakaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot