Kymmenen sentin korot

Runoilija ttthomas

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.11.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vähemmän tekoja, enemmän puhetta.
 

Sillä oli aina ne korkokengät.

Oli kesä tai talvi,
korkokengät.
Tuuli tai tyven,
korkokengät.
Voitto, tappio, tasapeli
korkokengät.

Alla tai päällä,
korkokengät.
Sängyssä tai seinää vasten,
korkokengät.
Otti, antoi, antautui,
korkokengät.

Sillä oli aina ne korkokengät.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot