Enkeli?

Runoilija ttthomas

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.11.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vähemmän tekoja, enemmän puhetta.
 

En usko enkeleihin.
Kaikki on kasvaneet kieroon,
ei kukaan oo suora.

Ja sultahan puuttuu siipien lisäksi
myös alusvaatteet.

Nuori nainen nelinkontin,
ja enkelistäkin tulee huora.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika rajua ilmaisua, mutta tavallaan pidän tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot