Kaksoisolento

Runoilija VoimaTar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iki Iloa
 

Tapaan itseni rajalla
pelaten kaksisuuntaista peliä
tuiijottaen peilin pintaa

Avaan suuni auki
huutaen peili sortuu
ylistäen tietoisuuden säröä

Palaan sieluni siivillä
hiipien tähän hetkeen
rajattamisesta uupuneena

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taitavaa sanojen käyttöä.
Vaikuttavaa mystiikkaa.
Tästä ei puutu kuin rumpu :)))

Koskettava, haikeakin runo...hieno
Kiitos sanoistasi : )

Runo saa aikaan kahtiajakautumisen tunteen - olenko runossa sisällä vai runon ulkopuolella? Luenko tätä vai elänkö mukana?

Jollakin tavalla erittäin kaunis runo.
Pidän. : )

herkkä ja todella kaunis runo, ihmisenä olemisesta hauraudesta ja normaaliuteen palaamisesta, uupumisesi on niin tuntuva, onnistuit täydellisesti tunnelman kanssa

upeaa runotyötä tässä
todella kaunis on runosi

 

Käyttäjän kaikki runot