Rakastajatar

Runoilija VoimaTar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iki Iloa
 

Silmäni kehrää
silkkiä ihollasi
hehkuen valoa

Käteni kiehnää
villaa vartalollasi
värähdellen lämpöä

Sormeni kiristää
nyörit kehollasi
virittäen kiihkoon
vahvaan yhteiseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hoi! (:x:)

Kiihkoa on, onnistunut ja miellyttävä lataus!

 

Käyttäjän kaikki runot