-Naisen pahin vihollinen-

Runoilija McJeJE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2006
Viimeksi paikalla: 28.7.2020 2:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taivaanrannan maalari, vaaleanpunaisten lasien särkyneiden linssien läpi maailmaa tutkaileva pieni haaveilija.
 

Niin, minä sanoin sen taas
Kuinka tuntuu ettet välitä
Miten sinä et sitä tai tätä

Silti sinä rakastit
Niin rajusti
Tarrasit hiuksiini
Minä selkääsi

Kesti kauan tajuta
Olen mieleltäni heikko

Heikkona sinuun
ja rakkauteesi

Turhaa on epävarmuus
Turhaa!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot