-Etäsuhde-

Runoilija McJeJE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2006
Viimeksi paikalla: 28.7.2020 2:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taivaanrannan maalari, vaaleanpunaisten lasien särkyneiden linssien läpi maailmaa tutkaileva pieni haaveilija.
 

Tähystän pimeyteen.
Yritän nähdä kauas kaukaisuuteen,
ikkunassa näkyvän kuvajaiseni lävitse.
Löydän valon jostakin ikuisuudesta,
löydän toisenkin.
Sitten kaikki katoaa.

Tunnen kuinka rintaa alkaa pakottamaan.
Heijastuksesta näen kyyneleet silmäkulmassa.
Mitä pidemmälle juna minut kuljettaa,
sen enemmän tunnen kuinka sattuu.

Lähestyn kotia,
mutta erkanen sinusta.

Selite: 
Lähtemiset ovat vaikeinta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hirvein tunne mitä tiiän. Olla erossa läheisistä ja rakkaista. Toivottavasti ei oo pysyvä ratkaisu!

 

Käyttäjän kaikki runot