-Voimattoman voimallinen-

Runoilija McJeJE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2006
Viimeksi paikalla: 28.7.2020 2:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taivaanrannan maalari, vaaleanpunaisten lasien särkyneiden linssien läpi maailmaa tutkaileva pieni haaveilija.
 

Joen pauhuissa kuohujen seassa
Haukon henkeä, kurkotan taivaisiin

Tyynessä järvessä vaivun alle vesiverhon
Pakahdun rakkaudesta, riudun elämästä

Räiskyvän meren raivon armoilla
Minä HUUDAN, ikävää pelon kipinää

Kipunoivan nuotion roihuun sukellan
Antaudun himolle, viillän kynsillä nahkaa

Makaan alasti särkyneiden lasien kehdossa
Nauran sirpaleet syvälle ihooni

Myrskytuulen syleilyssä kompuroin
Henkeä en saa, en saa

Olen lopussa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot