Riutunut rakkaudessa

Runoilija McJeJE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2006
Viimeksi paikalla: 28.7.2020 2:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taivaanrannan maalari, vaaleanpunaisten lasien särkyneiden linssien läpi maailmaa tutkaileva pieni haaveilija.
 

Päivä on jo vanha
Yö vasta nuorukainen
Niin vuolaasti ikiainainen aurinko,
Saa puiden latvat liekehtimään
Kauniit kultaiset säteet
Nuolevat puiden rungot esiin

Katson vuoroin vaihtuvaa maisemaa
Taloja, peltoja, tyyntä järeven pintaa,
Niin vapaana virtaavia jokia
Niin kaunis on tuo etäällä, yksin,
kohoava ajan kovertama lato

Katson toisaalle ja pian jo valo
Pilkahtaa minuunkin
Värjäten riekalaisen farkun hapsut punaiseksi

Kiitävä juna vie minut kauas
Syvä huokaukseni kuiskaa ikävää
Ja kaipaa kosketustasi

Selite: 
Miksi rakkaus sattuu etäältä?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot