Rikki

Runoilija Iha-a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän tarkoituksen löytäminen vie aikaa kokonaisen elämän, mutta sydän; se osaa tuntea ja rakastaa jo ennen kuin valonsäteet koskettavat ensimmäisen kerran utuisia silmiä.
 

Kietoutuneena piikkimattoon
minä lasken päiviä:

vain hengittäminen
tekee minut eläväksi
niin kauan kuin sinä olet liian kaukana

Näetkö myrskyn jo laantuneen, näetkö minut
onko huulillasi vielä minun tuoksuni

lyhtypylvään valo heijastui kasvoihisi
juuri ennen sydänkohtaustani
puhallus kipeään kohtaan ei koskaan auttanut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava, kaihoisa runo...hyvin kirjoitettu
Kiitos sanoistasi : )

Koskettava, kaihoisa runo...hyvin kirjoitettu
Kiitos sanoistasi : )

 

Käyttäjän kaikki runot