Pettäjä

Runoilija Iha-a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän tarkoituksen löytäminen vie aikaa kokonaisen elämän, mutta sydän; se osaa tuntea ja rakastaa jo ennen kuin valonsäteet koskettavat ensimmäisen kerran utuisia silmiä.
 

Petän sinua joka päivä
minun syyllinen mieleni toistaa itseään
katseita ja liiallisia, hidastettuja liikkeitä

Minuun ei kannata rakastua
minä itken iltaisin haavojani
- ripotan avullasi niihin suolaa

Minun sydämeni tulee aina jäämään
sen toisen halvaantuneille raajoille

ilmatta minä hengitän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot