Vainoharhaan juossut pelkuri

Runoilija Crazy Diamond

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vielä tästä nousen
 

Kulta pieni
pysähdytään kuusenjuureen
juodaan malja meille
ihaillaan maan tuho
ihastutaan erilaiseen

Kulta pieni
pysähdytään toisiamme rakastamaan
dataa tunteistamme siirtämään
kyllä vainoharha odottaa

Kulta pieni
maan tuho oli huijaus
tunteet vääristyivät siirrossa
paloivat heikkouden suonissamme

Kulta pieni
ethän jätä minua nyt
kun vainoharha jo häämöttää

Selite: 
Kiitos inspiraatiosta kuuluu valtion virassa toimiville auttajille! Kiitos!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot