Rakkauden Loitsu

Runoilija Crazy Diamond

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vielä tästä nousen
 

Rakkauden loitsu
saa pääni pyörimään
ikuiseen mahtavuuteen
saako olemassaoloni tämän ilon?

Rakkauden loitsu
päättää sieulottoman yksinvaellukseni
ikuiseen mahtavuuteen
päättääkö olemassaoloni meidät jättää?

Rakkauden loitsu
sanelee minulle onnen löytyvän yksinäisyydestä
rakkaudesta rikkinäiseen
saneleeko joku kulkuani?

Rakkauden loitsu
ohjaa sinut kohti pimeyttä
rakkaudesta rikkinäiseen
ohjaako valo pimeyttä?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot