Rakkauden Loitsu

Runoilija Crazy Diamond

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vielä tästä nousen
 

Rakkauden loitsu
menetän järkeni sille, rakkauden loitsulle
pyydän sitä palaamaan kera ensirakkauteni, rakkauden loitsun
kauan minä olen sitä odottanut palaavan, rakkauden loitsun

Nyt pelkään kuin koskaan ennen pelkään rakkauden loitsua
Rakkauden loitsun tulemista odotan kädet täynnä liskoja joista tulen teille kertomaan
Ja mikä meitä odottaa takana rakkauden loitsun
rakkauden loitsun vaikutuksesta kirjoitin tämänkin

Nyt näen sen tulevan, rakkauden loitsun
Kanssa saattuueen tulenlieskoineen näen, rakkauden loitsun
Iloisena ja kaipaavana näen sen nyt tulevan, rakkauden loitsun
Enkä kykene silmiäni avamaan sillä niin kirkas on, rakkauden loitsu

Ja se on elämä, rakkauden loitsu on elämä
elämä ilman rakkauden loitsua on valhe
ja valheessa elävä ei voi olla runoilija
minä olen valhe!

Selite: 
Päätin joskus et kirjoitan näitä Rakkauden Loitsu- otsikon alla olevia runoja enemmänkin.
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan oivallinen rakkaus loitsu

mukaansa tempaava! aivan mainio, kiiruhtava tempo ja innostava tunnelma. Joskus monet toistot voivat alkaa ärsyttämään mutta ei tässä runossa, tässä se toimii.

 

Käyttäjän kaikki runot