Prinsessani

Runoilija Hemmopoika

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ihminen on vain sen arvoinen kun itse arvioi..
 

sydämmeni on kuin sulaa vahaa, joka rakkautesi lämmöstä sulaa.
sieluni on kuin haavoitettu kauris, joka avuttomana etsii pelastajaa.
päivät ilman sinua ovat kuin taivas ilman pilviä tai helvetti ilman tulta.
tulisit ja sammuttaisit rakkauteni roihun.
tulisit kun tarvitsen sinua nyt...

Selite: 
Tekstini otsikko on aika inside juttu, mutta kohde yleisöni ymmärtää..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot