rakkauden kartta

Runoilija Hemmopoika

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ihminen on vain sen arvoinen kun itse arvioi..
 

Sanoista, paperista ja musteesta sen yhteen kokosin.
Tunteilla, muistoilla ja rakkaudella sen täytin…
Ajatukseni, toiveeni ja ikäväni siihen kirjoitin.
Ohjeeksi, vihjeeksi ja suunnan näyttäjäksi sen sinulle loin…
Kuun valolla, auringon paisteella ja lintujen laululla sen noiduin.
Kynälläni, käsilläni ja rakkauteni magialla sen täytin…
Reitiksi, oikopoluksi ja sielusi peiliksi sen sinulle jätin.
Lämmöstäni, kaipauksestani ja rakkaudestani sinuun sen tein…
Rakkauden kartaksi sydämeeni sen vain sinulle loin.

Selite: 
Todellakin, se on minun rakkauden karttani..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot