voisiko tunteeni sinua kohtaan koskaan kohdata sinun rakastavan

Runoilija Hemmopoika

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ihminen on vain sen arvoinen kun itse arvioi..
 

voisiko tunteeni sinua kohtaan koskaan kohdata sinun rakastavan sydämmesi? rakkauteni sinuun on kiveen kirjoitettu ja sieluni rautaan taottu. onko tulevaisuuteni tarkoitettu sinulle vai kuuluuko se jollekkin toiselle? yhteiset muistot vahvistavat rakkauttani sinuun kertoen kaunista tarinaa. voitko koskaan kohdata sydämmeni lämpöä jota sinulle tarjoan? tunteiden tuulessa puhaltaa lämpöinen viima jota kutsun sinun nimelläsi luokseni. en tunne kylmää vaan koen jotain ihanaa, kun sisälläni sydämmeni halkeaa.. mihin tämä kaunis tunne meidät kuljettaisi? ikuisesti onnelliset olisimme ja tarinastamme kirjoitettaisiin legendoja taivaassa ja sovitettaisiin rakkauslauluja helvetin tulissa. kuuluisimme jumalten puutarhaan elämään yhteistä elämäämme. paratiisin hehkeä lämpö ja tunnelma täydentäisi rakkautemme. vain sinulle ikuisella rakkaudella...

Selite: 
kun sitä ihminen rakastuu.. rajoja ei aseteta kynällä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot