Valkyyriat

Runoilija Vedenhenki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskittyy opiskeluun...
 

Metsän hiljaisuus,
mustia oksia vasten talven valkoisuutta.

Häivähdys punaista.

Korppien ahneiden silmien kiilumista pimeässä.

Sodan päättyessä Valkyyriat tulevat,
poimivat urhoista uljaimmat.
Simasammioiden äärelle kuljettavat.

Käsky kulkee kautta Odinin vasaran.

Ja pian he taas ratsastavat.

Selite: 
Omistettu satumaiselle ihmiselle :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot