Rakkauslapsi

Runoilija Vedenhenki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskittyy opiskeluun...
 

Lumpeenlehdet verhoavat
salaisuuden.

Tuuli keinuttaa kehtoa,
lammenneidon maalasta.

Ikikuusen juurella
parrakas olio vartioi.

Selite: 
Lammenneidon ja maahisen kielletyn rakkauden kertomus...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot