Vedenhenki - The becoming

Runoilija Vedenhenki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskittyy opiskeluun...
 

Hengitin usvaa,
en erottanut veden olemusta.

Vedin vettä keuhkoihin.

Näkin valtakuntaan sain avaimen.

Teit minusta Vedenhengen,
piinatun sielun.

Painajaisena tulen luoksesi.

Selite: 
Kuinka minusta tuli minä. Ainakin melkein.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih upea ja anteeksi sönkköyteni.

Upea. Etenkin tuo viimeinen lause kruunaa koko runon. Suosikkeihin menee.

Hieno syntymäkertomus. ^^

Oih upea ja anteeksi sönkköyteni.

Upea. Etenkin tuo viimeinen lause kruunaa koko runon. Suosikkeihin menee.

Hieno syntymäkertomus. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot