tuntematon

Runoilija kutsumus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2010
Viimeksi paikalla: 4.12.2017 15:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Emme ole täällä kuin hetken, miksi siis tuhlata hyvää aikaa.
 

voi jospa olis ees yksi
joka näkisi mun läpi
näkisi kaiken mun sisällä
tuntisi samat tunteet kuin minä
osaisi olla mun kanssa
saisi mut tuntemaan itseni tärkeäksi

apua
sä tulet mun luo
mä osaan jo arvata mitä sä haluut
voi milloin
milloin ymmärrät, ettei se ole minulle niin täkeää

minulle on paljon tärkeämpää saada olla vain lähekkäin

olen kai jotenkin vaillinainen
luultavasti minulle on annettu niin "pitkät johdot"
että mietin asioita niin pitkään
ja liikaa
aivan liikaa

oikeastaan
rakastan ajattelua
siitä on tullut minulle turvallista
itseasiassa
rakastan olla yksin
mutta silti kaipaan seuraa
välillä

haaveilen paljon
asioista mitä olisi mukava saada tehdä

mutta kai minullakin on oma paikka täällä
maailmassa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot