elän elämääni

Runoilija kutsumus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2010
Viimeksi paikalla: 4.12.2017 15:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Emme ole täällä kuin hetken, miksi siis tuhlata hyvää aikaa.
 

paljon tekemistä
ehkä liian paljon
mielessäni pyörii vain yksi tietty
yritän kaikin tavoin kaartaa ajatuksiani
onnistumma siinä

pyörit vain mielessäni
kokoajan
tiedän että kaikki on mennyttä
en vain haluaisi asioiden menevän näin

tuhat asiaa tekemättä jääneet
eihän mikään ole niinkuin ennen
vaikka toisaalta kaikki on taas ennallaan,
kun olen yksin

suhtaudun nyt kaikkeen kyynisesti
en tahdo ajatella selkeästi
monen mutkan kautta kuitenkin
elän elämääni
tätäkö se todella on
vaikeita aikoja
hyviä muistoja monien huonojen joukossa

miten päin tässä pitäisi olla?
täytyykö tällaiseen oikeasti tottua?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot