tunnen olevani elossa

Runoilija kutsumus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2010
Viimeksi paikalla: 4.12.2017 15:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Emme ole täällä kuin hetken, miksi siis tuhlata hyvää aikaa.
 

toisaalta tuntuu
ettei koskaan pitäisi avata sydäntään
olla vain yksin
käpertyneenä peiton alla
kuunnella omia ajatuksiaan

olisi ehkä helpompi olla kaipaamatta

silti on ihanaa tuntea kaipaavansa häntä
silloin tunnen olevani elossa

kuitenkin tahdon vain olla hänen vierellä
tuntea hänen hengitys
hänen kosketus
hänen sydämmensä lyönnit
- voiko ihanampaa ollakaan

minusta puuttuu osia
aivan kuin palapelistä paloja
jos hän pois luotani

Selite: 
Rakastan Sinua ♥
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot